Skip to content
Havermout

Elovena Oatflakes

Wist je dat haver één van de gezondste granen ter wereld is? Het is niet alleen goed voor de buik, maar smaakt ook heerlijk. Onze havermout bestaat uit volkoren havervlokken van de hoogste kwaliteit en is een bron van vezels. De fijne, milde smaak zorgt dat je er alle kanten mee op kan. Van ontbijt tot dessert, ontdek lekker zelf hoe veelzijdig de Elovena Oatflakes zijn!

Wij zijn ook...

  • Vegan
  • Rijk aan vezels

Nutritionele waarden

Energie kJ 1557 kJ
Energie kcal 370 kcal
Vetten 8,0 g
waarvan verzadigde 1,6 g
Koolhydraten 55 g
waarvan suikers 1,2 g
Vezels 11 g
Proteïne 14 g
Zout 0 g
Vitamine B1 0,40 mg
Vitamine B1 36
Magnesium 131,0 mg
Magnesium 35
Ijzer 5,1 mg
Ijzer 36
Zink 3,2 mg
Zink 32

** van aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten

Volkoren haver. Kan kleine hoeveelheden van andere granen bevatten

6 ideeën om van havermout te genieten

  1. Overnight Oats
    Een heerlijk, snel ontbijt voor de drukke ochtenden. Meng de havermout met haverdrink, melk of yoghurt en zet een nachtje in de frigo. Voeg ’s ochtends rood fruit, noten, zaden en wat honing toe en voilà: een yummie, voedzame start van de dag!
  2. Havermoutkoekjes
    Laat havermout de ster zijn in je koekjesrecepten. Combineer ze met chocoladeschilfers of noten voor variatie in smaak.
  3. Klassieke havermoutpap
    Een warme, smaakvolle kom havermoutpap is een klassieker die altijd scoort. Pimp ‘m zoals je wil met toppings zoals rood fruit, gedroogd fruit, noten, zaden, specerijen en/of zoetstoffen. Voor de durvers: probeer eens met een gepocheerd ei en avocado!
  4. Smoothie Booster
    Doe een handvol havervlokken bij je ochtendsmootie voor extra vezels en vollere smaak. Lekker met bessen, ander fruit, groenten en jouw favoriete drink.
  5. Havermoutgranola
    Maak je eigen homemade granola door havermout te mengen met noten, zaden, gedroogd fruit en een toefje honing. Bak op een ovenplaat tot ze goudbruin zijn en voeg ze toe als crunchy topping aan je yoghurt, smoothies of gewoon lekker zo!
  6. Pannenkoeken met banaan
    Zin in een lekkere snack? Bananenpannenkoeken zijn wat je zoekt! Easy-peasy om te maken met slechts een paar ingrediënten. Werk af met slagroom en bessen of confituur en smullen maar!

Zoek